De website is terug 2.0

Twee jaar geen meiweek door Corona. Twee jaar geen updates, maar we zijn weer aan de slag gegaan. Wie zijn wij? Wij zijn een groep oud zoekers, gekscherend The Outlaws genoemd, die de Meiweek een warm hart toedragen. We hebben tig jaren ervaring en hebben door de jaren een aardig archief opgebouwd die we graag met jullie willen delen. We zijn niet meer actief, maar we zullen in de Meiweek met regelmaat een wandeling maken in het bos en oude herinneringen ophalen. Ook is een stop in de Residentie, Manege en Brasserie geen overbodige luxe voor ons.

We hadden nog een stapeltje boeken die ingescand moesten worden en hebben nu zowat alle boekjes die we in ons bezit hadden online gezet. Zijn er nog boekjes die jullie missen en misschien in jullie bezit hebben, laat het ons weten.

Mochten jullie informatie (verhalen) hebben of foto’s dan zien we ze graag tegemoet. Mail dan naar : meiweek.outlaws@gmail.com

We horen graag van je!

Outlaws 2022