Meiweek 1977

Dit jaar kwam er weer een nieuwe vereniging tot stand, nl. de Oud Mei Jongens (in volksmond OMJA genoemd, red.), met als initiatiefnemers, Jo Coenen en Marcel Dassen. Door deze vereniging werd dit jaar de Mei Koningin geroofd. De Meiweek was dit jaar heel erg spannend, maar uiteindelijk leverden de Vrolijke Denrovers op zaterdagmorgen de den bij de Mei Jongens in, waarna men met de planting van de Mei-Den kon beginnen. Toen men voor het huis van de familie Remmen aan de Kapittelstraat aankwam, was de Meikoningin nog niet door OMJA ingeleverd, zodat men met de planting van de Mei-Den moest wachten. Maar na een half uur gewacht te hebben, kwam de Mei Koningin met een mooi versierde auto aan, waarna men met de planting van de Mei-Den kon beginnen. Als meipaar 1977 werden uitgeroepen, Hettie Remmen en Wim Silvertand.

Kapcommissie: C. Remmen, J. Pelzer, R. Peters
Winnaar inleveren den: De Vrolijke Denrovers
Roven Mei-Koningin: OMJA