De website is terug.

Na het offline brengen van de oude website, is er veel vraag geweest of het mogelijk was om de website weer terug online te krijgen. Het vergt veel tijd om de verhalen vanuit de oude website terug te zetten. De oude website was dusdanig verouderd, dat deze niet meer te herstellen is.

Wie zijn “wij”? We zijn een groepje oud-lopers die zich regelmatig samenpakken voor activiteiten. We zijn niet meer actief bezig met de Meiweek, maar vinden het leuk om de traditie te volgen en te behouden. We noemen ons gekscherend The Outlaws. We zijn een aantal jaren gestopt, maar zijn zeker niet gestopt met het verzamelen van de historie. Deze website zal dan ook geheel in het teken staan van de Meiweek. We zullen vanaf het begin beginnen (1971) met regelmatige updates. Dus….laten we snel beginnen!

Mochten jullie informatie (verhalen) hebben of foto’s dan zien we ze graag tegemoet. Mail dan naar : meiweek.outlaws@gmail.com